Ons bedrijf

Berger Koerierservice is een familiebedrijf dat is gevestigd in Capelle aan den IJssel. In 2010 is ons bedrijf van start gegaan met één busje. Inmiddels telt ons wagenpark drie auto’s, twee grote aanhangwagens en maken wij op te drukke momenten gebruik van onze vertrouwde collega-koeriers.

Door de jarenlange ervaring in de koeriers- en transportwereld weten wij als geen ander wat de wensen van onze klant zijn. Wij kennen de regelgeving op het gebied van goederenvervoer goed. Wij gaan met de grootste zorg om met uw goederen door deze op de juiste manier vast te zetten en te beschermen tegen schade.

Niwo Eurovergunning Berger Koerierservice

NIWO Eurovergunning

Berger Koerierservice is in het bezit van een NIWO Eurovergunning. Dit is een vergunning voor het beroepsgoederenvervoer waarvoor een gespecialiseerde opleiding moet worden gevolgd. Hierdoor is nationaal en internationaal vervoer mogelijk met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kg. Hierdoor is het maximale laadvermogen in principe onbeperkt. Het maximale gewicht van lading dat wordt vervoerd door Berger Koerierservice is afhankelijk van het maximale laadvermogen van de gebruikte wagens. Kijk hiervoor op de pagina Wagenpark.

Voorwaarden vergunning

Een NIWO vergunning wordt niet zomaar aan iedere transport ondernemer verstrekt. Er moet worden voldaan aan een aantal kwaliteitseisen, waaronder kredietwaardigheid, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid.
Doordat wij beschikken over een NIWO vergunning, bent u ervan verzekerd dat uw goederen op een professionele wijze worden vervoerd volgens de geldende regelgeving. U ziet de NIWO vergunning van Berger Koerierservice hier afgebeeld.

Meer informatie op: www.niwo.nl