Niwo-Eurovergunning-Berger-Koerierservice-vofSinds vandaag is Berger Koerierservice in het bezit van een NIWO Eurovergunning. Dit is een vergunning voor het beroepsgoederenvervoer waarvoor een gespecialiseerde opleiding moet worden gevolgd. Hierdoor is nationaal en internationaal vervoer mogelijk met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kg. Het maximale laadvermogen daardoor in principe onbeperkt. Het maximale gewicht van lading dat wordt vervoerd door Berger Koerierservice is afhankelijk van het maximale laadvermogen van de gebruikte wagens. Kijk hiervoor op de pagina Wagenpark.

Voorwaarden vergunning

Een NIWO vergunning wordt niet zomaar aan iedere transport ondernemer verstrekt. Er moet worden voldaan aan een aantal kwaliteitseisen, waaronder kredietwaardigheid, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid.

Doordat wij beschikken over een NIWO vergunning, bent u ervan verzekerd dat uw goederen op een professionele wijze worden vervoerd volgens de geldende regelgeving. U ziet de NIWO vergunning van Berger Koerierservice hier afgebeeld.

Meer informatie op: www.niwo.nl